شکایت از اداره برق

 چطور می‌توان برای شکایت از اداره برق اقدام کرد؟ چه زمانی می‌توانیم از اداره برق شکایت کنیم؟ اداره برق یکی از خدمات عمومی است که وظیفه تأمین برق و انرژی در مناطق تجاری و مسکونی و اداری کشور را بر عهده دارد.

این مقاله با هدف راهنمایی شما در خصوص نحوه شکایت از اداره برق تهیه شده است. برای پیگیری موضوعات مربوطه، لطفاً با شماره‌های تماس مرتبط با اداره برق در ارتباط باشید.

اداره برق وظیفه مهمی در حفظ رفاه جامعه دارد. امروزه بیشتر لوازم‌خانگی که موجب رفاه و سادگی زندگی می‌شوند با برق کار می‌کنند. از یخچال و اتو تا ماشین لباسشویی و ظرف‌شویی و کامپیوتر و تلفن همراه افراد برای کار به برق نیاز دارند. در تابستان‌های گرم شهرهای ایران، کولرهای برقی نجات‌دهنده زندگی افراد است. پس می‌بینید که نبود برق یا کمبود آن تا چه حد می‌تواند بر زندگی افراد تأثیر بگذارد.

تصور کنید از خانه خارج می‌شوید و پس از سه روز برمی‌گردید و متوجه می‌شوید که در اثر قطع و وصل شدن مکرر برق یا اتصالی کردن برق یخچال و فریزر سوخته و تمام مواد غذایی خراب شده است.

یا اینکه به دلیل نبود زیرساخت مناسب شرکت برق دچار مشکلاتی شده و کارخانه و کارگاه قطع می‌شود یا به علت کمبود برق ادارات و سازمان‌ها چند روزی تعطیل می‌شوند. تمام این موارد می‌تواند موجب خسارت‌هایی شود که افراد می‌توانند بابت بعضی از آنها اقدام به شکایت از اداره برق نمایند؛ اما شکایت از اداره برق در چه شرایطی ممکن است؟ چطور می‌توان این شکایت را مطرح کرد و چطور باید آن را پیگیری نمود؟ در ادامه این مقاله با ما باشید.

برای انجام مشاوره حقوقی تلفنی و حضوری کلیک کنید.

شکایت از اداره برق

اصلی‌ترین وظیفه اداره برق، تأمین برق خانه مشترکین است؛ اما اگر این اداره در انجام وظایف خود مرتکب کوتاهی شد یا به هر نحو فعالیت‌های آن موجب زیان مالی برای افراد شد، امکان شکایت از اداره برق وجود دارد.

برای شکایت از اداره برق، لازم است به سامانه سمات به آدرس tavanir.org.ir مراجعه کنید. با وارد شدن به سایت به قسمت پایین صفحه بروید و بخش رسیدگی به شکایات را پیدا کنید. در این بخش می‌توانید مشکلاتی که توسط اداره برق برای آنها به وجود آمده را از طریق این گزینه مطرح کرده و ثبت شکایت کنند. سپس این شکایت را در همین سامانه پیگیری کنند.

برای مشاوره با وکیل کیفری در مشهد کلیک کنید.

برای اینکه شکایت خود را در سامانه سمات ثبت کنید لازم است که ابتدا شماره تلفن همراه و کد ملی‌تان را وارد کنید. همچنین به یک ایمیل نیاز دارید.

سپس اطلاعات هویتی شاکی را وارد کنید و یک رمز عبور مشخص کنید. این رمز را طوری تعیین کنید که فراموش نکنید زیرا برای پیگیری شکایت خود به آن نیاز خواهید داشت. یک کد امنیتی برای شما ارسال می‌شود که با استفاده از آن شکایت را فعال می‌کنید. لازم است در کنار متن شکایت، مدارک موردنیاز را نیز وارد کنید تا بهتر به مشکل شما رسیدگی شود.

دقت داشته باشید که شکایت شما در این سامانه حقوقی است و درصورتی‌که شما شکایت کیفری دارید باید آن را از طریق مراجع ذی‌صلاح دنبال کنید؛ بنابراین قبل از طرح شکایت کیفری از اداره برق باید با یک وکیل یا مشاور حقوقی گفتگو کنید و سؤالات خود را با یک متخصص قانونی مطرح کنید و راهنمایی بگیرید.

اداره برق

زمانی که شکایتی را در سامانه سمات ثبت کردید، یک کد پیگیری برای شما ارسال می‌شود.معمولاً شاکی پرونده شکایت از اداره برق را در این بخش ثبت می‌کند و بعداً برای پیگیری به این سامانه مراجعه می‌کنند. سپس نام کاربری و رمز عبور خود را وارد کرده و نتیجه را ببینید.

همه روزه افراد بسیاری از سازمان‌ها و ادارات دولتی شکایت می‌کنند. برای این نوع از شکایت‌ها دلایل مختلفی وجود دارد. مسائلی مثل مدیریت اشتباه برای صرفه‌جویی در مصرف و قطع شدن مکرر برق و افزایش هزینه‌های برق، قطعی‌های پشت سر هم بدون اینکه از طرف اداره برق رسیدگی لازم انجام شود و پاسخگو نبودن مسئولین اداره برق به مردم از دلایل اصلی طرح شکایت از اداره برق هستند. 

 اصلی‌ترین دلایل شکایت از اداره برق را می‌توان این‌طور بیان کرد:

  1. عدم مدیریت درست برای صرفه‌جویی در مصرف برق
  2. شکایت از قطع ناگهانی و مکرر برق
  3. افزایش هزینه قبوض برق
  4. قطعی‌های پشت سر هم برق و آسیب به لوازم برقی
  5. عدم پاسخگویی کارکنان و مسئولین
شکایت از قطعی برق

در سال‌های اخیر کمبود برق مشکلات زیادی را برای مردم ایران ایجاد کرده است. قطعی مکرر برق و نوسانات برقی اصلی‌ترین عامل آسیب به لوازم برقی محسوب می‌شود. از طرفی با قطع شدن برق چرخ تولید مملکت متوقف می‌شود. در تابستان این چند سال روزهایی را داشته‌ایم که دولت برای جبران کمبود برق ناچار به تعطیل کردن کارخانه‌ها و مراکز تولیدی شده و حتی ادارات دولتی را به تعطیلی کشانده. امری که روزانه خسارات سنگینی به اقتصاد کشور وارد می‌کند.

درحالی‌که ایران کشوری است که با داشتن دشت‌های وسیع و آفتاب داغ و باد فراوان می‌تواند در سطح جهانی تولیدکننده موفق برق خورشیدی باشد. امری که می‌تواند به اشتغال‌زایی در مناطقی مانند سیستان و بلوچستان، کردستان و شهرهای جنوبی ایران منجر شود؛ اما عدم مدیریت مناسب و سرمایه‌گذاری درست در نیم قرن گذشته باعث شده که سیستم برق کشور در بیشتر مناطق همچنان بر پایه برق‌آبی باشد که با خشک‌سالی‌های اخیر این مسئله به یک مصیبت تبدیل شده است.

راه‌حلی که این چند سال پیش بینی شده وام دادن به افراد و آپارتمان‌ها برای استفاده از صفحات خورشیدی است اما اولاً هرکسی توانایی واردکردن این قطعات را به کشور ندارد و دوم اینکه با توجه به اجاره‌نشین بودن هشتاد درصد مردم ایران، امکان این سرمایه‌گذاری برای افراد آپارتمان‌نشین در ساختمان‌های مشاع با چند ده خانواده وجود ندارد زیرا همه افراد ساختمان حاضر به پذیرش این هزینه نیستند.

با این حال راه دیگری که وجود دارد تجهیز ادارات و سازمان‌های دولتی به صفحات خورشیدی با استفاده از بودجه هر سازمان است. به عبارتی اگر دولت، ادارات و سازمان‌های دولتی (از مدارس و دانشگاه تا سازمان‌های تحقیقاتی و سیاسی) را موظف کند که در پشت‌بام خود از صفحات خورشیدی استفاده کنند و برای این کار از بودجه سازمان استفاده کند. علاوه بر درآمدزایی برای آن سازمان می‌تواند بخش زیادی از برق موردنیاز شهرها را در فصول گرم سال تأمین کند و به این ترتیب دیگر نیازی نخواهد بود که با قطعی مکرر برق، به اقتصاد کشور و لوازم برقی خانواده‌ها آسیب وارد کند. همین مسئله میزان شکایت از اداره برق را تا حد زیادی کاهش خواهد داد.

1 دیدگاه

  • جواد نامی متولد ۵/۲/۱۳۶۳ محل تولد روستای آباده آبگرم عرضم بخدمت شما بنده از اداره برق شهرستان کوار شکایت دارم من یه منزل کوچک دارم در روستای آباده آبگرم که تقریبان خالی هست و برای مصرف برق یه یخچال و یه لامپ ال ای دی مصرف می کنم میزان مصرف ماهانه من بیشتر از ۱۰هزارتومان نمیادو معمولان بستنکار هستم یعنی برج ۱۰ بستنکار بودم ولی برج ۱۱ یک ملیون دویست هزارتومان مبلغ قبض اشتراکم آمده چندین بار هم تماس گرفتم ب محمور برق یجورای داره جواب سربالا میده الان که زمستون هست اداره برق نمی تونه انگه داشتن اسپلیت ب من بزن یا انگ زدن با برق فشار ضعیف اسخراج ماینر من خواهش می کنم که زود رسیدگی کنید ب این قانون جنگل دیگه ادار برق کوار یجورای دلرن از جیب مردم دزدی می کنن با تشکر جواد نامی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *